Elektrikerpakker

Ladestasjon

Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig med vår ferdig montert ladestasjonpakke!

Sikringsskap

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert.

Downlights

LED-downlights gir samme fargeopplevelse på lyset som tradisjonell halogenbelysning, og gir deg i tillegg også bedre lys. Se våre downlight-pakker!

Komfyrvakt

Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.

LED-lampe

Utskiftning av eksisterende lampe til LED-lampe med sensor, eller montering av LED-lampe på eksisterende opplegg for lampe.

EL-kontroll bolig

Trenger du en el-sjekk? Det er en kjensgjerning at det er mange elektriske anlegg der ute som har et stort potensiale/behov for utbedring.

Bad

Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, dimmer, lysbryter, downlights, termostat m.m opptil 8m2, for større bad, be om pris.

Trygghetsgaranti

Med vår trygghetsgaranti skal du skal føle deg 100% trygg når vi utfører elektriske installasjoner i din bolig. Fastpris uten overraskelse

Easee Home

Easee ladestasjon i sort er en intelligent laderobot som alltid tilpasser seg bilens behov. Integrert 4G og mulighet for WIFI tilkobling.

EL-kontroll

El-kontroll for alle typer industrianlegg, næringsbygg, termografering (NEK 405-1), kontorbygg og landbruk- (NEK 405-3) og boliginstallasjoner (NEK405-2).

Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad med varmekabler i gulv, fukt og temperaturstyrt avtrekksvifte og elko plus i sort utførelse.

Noen spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss
Man - Fre: 8:00 - 15:30